Recreatie in Kerkrade-West
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Fietsen vanuit Kerkrade

Op 28 oktonber 2018 is de eerste fietsroute in de nieuwe serie “Fietsen vanuit Kerkrade’ gereden door de bewoners van Kerkrade.
De Pferdelandroute is beschikbaar in twee varianten: de lange route van ongeveer 29 km en de korte route van ongeveer 24 km. De route is ook geschikt voor minder ervaren fietsers.

De volledige “Pferdelandroute” leidt ons via de Locht en de rand van Avantis naar het duitse Vetschau en Richterich richting Pannesheide. Om vervolgens door de uitgestrekte velden op het plateau van Vetschau de voormalige Siegfriedlinie te doorkruisen en te belanden in het gastvrije Horbach. Via Horbach en Nulland fietsen we terug naar Kerkrade-West.
Deze route  is samengesteld door Seniorenfietsclub 2000 en het Bewonersplatform Kerkrade-West en het geheel is uitgewerkt in een prachtige functionele routekaart. Het project maakt deel uit van het gemeentelijk plan tot stimulering van het verblijfstoerisme in Kerkrade-West.
De eerste fietsroute “Fietsen vanuit Kerkrade” is evenals de wandelgidsen “Wandelen in Kerkrade” gratis verkrijgbaar bij:  VVV-Kerkrade HUB, Bibliotheek-steunpunt Kerkrade-West, Postkantoor Graverstraat, Botanische Tuin Terwinselen en Ruilwinkel Eygelshoven. Alle routes zijn ook gratis te downloaden via onze website www.kerkrade-west.nl
Voor verdere informatie kunt u terecht bij een van de leden van het Bewonersplatform Kerkrade-West.
E-mailadres:  bewonersplatform@kerkrade-west.nl
 

Fietsen vanuit Kerkrade route 1
Een niveau terug
Fietsen1
Wandelen
Dagtoerisme
Douanemuseum
Autotochten
Hotels
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west