Hotels/Pensions/B&B
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Flechtcher Hotel v/h Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg Hotel

Perfect gelegen in de Euregio  met België en Duitsland op een steenworp afstand ligt Golden Tulip Hotel Parkstad Zuid-Limburg. Het nieuwe hotel is gelegen aan het Parkstad Limburg stadion van de voetbalclub Roda JC in Kerkrade-West. Het hotel bevindt zich nabij de autosnelweg A76 en de stadsautoweg N281, is optimaal bereikbaar en met gratis ruime parkeergelegenheid. Een ideale combinatie voor een zakelijk en een toeristisch verblijf.

Brughof

Vlakbij Kasteel Erenstein en midden in de prachtige natuur ligt Hotel Brughof. In een authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713 is vandaag de dag een riant viersterren hotel gevestigd.

 
Hotel Erenstein

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Anstelvallei. Binnen de historische muren van dit 14e eeuwse kasteel is een stijlvol restaurant gevestigd. Hier kunt u genieten van een gastronomisch diner op topniveau. 

Hotel de Zevende Hemel

Hotel gelegen in de wijk Terwinselen met eigen restaurant. Een prima startlocatie voor de ondernemende toerist. "De Zevende Hemel" is een restaurant met een gezellige en gemoedelijke sfeer en zo'n 50 zitplaatsen.

Een niveau terug
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west