Wijkbudget
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Wijkbudget

Het wijkbudget, ook wel leefbaarheidsbudget genoemd, is een pot geld die door de gemeente is vrijgesteld om de buurten in de drie wijken Oost, Noord en West leefbaarder en gezelliger te maken. Voor Kerkrade-West bedraagt het jaarbudget € 5.000,-.Aanvragen kan alleen door het invullen van een aanvraagformulier. In principe kan iedereen een aanvraag indienen, mits het bedoeld is voor verbetering van de leefsituatie van de hele straat of buurt.

De aanvraag moet worden gestuurd aan gemeente Kerkrade t.a.v. dhr. Hein Bracun, Wijkmanager Kerkrade-West, Postbus 600 , 6460 AP Kerkrade. Bij vragen over de aanvraag kunt u contact opnemen met het Bewonersplatform West middels een e-mail te sturen naar bewonersplatform@kerkrade-west.nl .

De aanvraagformulieren kunt u downloaden van de gemeente-site of aanvragen via het secretariaat van het Bewonersplatform..

Is een aanvraag eenmaal ingediend, dan wordt deze eerst besproken in het Bewonersplatform. De afgevaardigden van het Bewonersplatform kiezen samen met de wijkpartners in het Wijkplatform welke aanvragen gehonoreerd worden.
Het wijkplatform komt ieder kwartaal bijeen. Elk kwartaal kunnen de nieuwe aanvragen dan ook behandeld worden.

Als voorbereiding kan het stappenplan je op weg helpen.

Een niveau terug
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west