Frederika- en Gerarda-Gracht
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Project: Frederika-Gracht / Gerarda-Gracht

Het Bewonersplatform Kerkrade-West en de gemeente Kerkrade werken samen in het project -Achterpaden in de Gracht-.

Aan de bewoners van de Frederika- en Gerarda-Gracht

In de buurt Gracht zijn de laatste vijf jaar diverse grote verbeterprojecten uitgevoerd in samenwerking met de gemeente, Bewonersplatform Kerkrade-West en de overige betrokken partijen in de buurt. Zo zijn er projecten uitgevoerd in de Lourdesstraat, Dorothea-Gracht, Caecilia-Gracht, Elisa-Gracht en Constantijn-Eik. Voor het vervolg van het project is gekozen voor de Frederika-Gracht en Gerarda-Gracht.

Bij het project ligt de nadruk op de fysieke verbeterpunten van het gebied, het verhogen van het veiligheidsgevoel alsmede het verhogen van de betrokkenheid van bewoners bij hun eigen woonomgeving. Het Bewonersplatform Kerkrade-West en de gemeente Kerkrade willen graag samen met u dit project uitvoeren.
Wij nodigen dan ook alle bewoners van de Frederika-Gracht en de Gerarda-Gracht uit met ons mee te doen in het -Samen houden we de buurten leefbaar-.

Het Bewonersplatform heeft onlangs de actuele situatie van uw straat opgenomen en wil een aantal verbeterpunten en acties graag aan u voorleggen. U kunt als bewoner actief invloed uitoefenen op welke punten uiteindelijk uitgevoerd gaan worden door bijgaande antwoordkaart in te vullen en voor 1 juni te sturen naar de werkgroep Achterpaden van het Bewonersplatform Kerkrade-West, Postbus 1166, 6460 BD  Kerkrade.

Aanspreekpunten:
Voor vragen, informatie of ondersteuning bij bewonersinitiatieven
Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West
Contactpersoon: Mevr. Tiny Robroek 045-5464070
E-mail: bewonersplatform@kerkrade-west.nl

Opbouwwerk Gemeente Kerkrade
Mevr. Wendy Logister
Telefoon 14045
E-mail: gemeentehuis@kerkrade.nl
 

Een niveau terug
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west