WMC
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

WMC in Kerkrade-West


Mars- Marsparade- en Showwedstrijden
Deze wedstrijden vonden overdag plaats tijdens de vier WMC weekenden in het Parkstad Limburg Stadion. De optredens van de internationale deelnemers zijn fantastisch om mee te maken, voor zowel jong als oud. Er werden spectaculaire shows gegeven. De muzikanten speelden luchtige, vrolijke en bekende melodieŽn. De ambiance in het stadion was uniek, het is altijd een groot feest om deze wedstrijden bij te wonen. De internationaliteit van het WMC bleek tijdens de Mars- en Showwedstrijden uit de kleurrijke kleding en de speelwijze van de verschillende deelnemers, die vaak elementen van hun eigen cultuur in hun shows inbouwden. Voor de deelnemers waren de te winnen prijzen van enorm belang. Het wedstrijdelement speelde een grote rol, wat de spanning verhoogde.

WMC nevenprogramma terug naar de wijken:

Steeds luider wordt de roep om de nevenactiviteiten tijdens het WMC voor een belangrijk deel terug te halen naar de wijken. Belangrijk voor het voortbestaan van het WMC is namelijk de binding en de bereidheid van de inwoners mee te werken aan een dergelijk groot evenement (o.a. bij de huisvesting en begeleiding van gasten). Het weghalen van alle activiteiten uit de wijken heeft deze onvoorwaardelijke steun ernstig ondergraven en kan de organisatie zelfs fataal worden.
Samen met het WMC willen we tijdens het volgende WMC een wijkprogramma samenstellen voor Kerkrade-West, zodat alle inwoners weer kunnen deelnemen aan de nevenactiviteiten van het WMC.
Heeft u nu al voorstellen hiervoor dan horen we dat graag zo snel mogelijk
bewonersplatform@kerkrade-west.nl

Actuele informatie, kaartjes en programma locaties buiten Kerkrade-West op www.wmc.nl.

Een niveau terug
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west