Cultuuravond West
line
Home Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact
Index

CULTUURAVOND WEST

Lezing van Doris Schillings over het Barcelona van Zafón en Gaudi.

Op donderdag 14 juni geeft Doris Schillings een lezing over het Barcelona van Zafón en Gaudi. Tot enkele jaren geleden was een bezoek aan Barcelona vrijwel identiek aan Gaudi. Sinds de roman De schaduw van de wind van Carlos Ruis Zafón is hierin verandering gekomen. Dit intrigerende werk leidt de lezer door een heel ander Barcelona. In de lezing zullen de twee gezichten van Barcelona worden getoond. Uit de roman van Zafón worden de parken van de Monte Tibidabo en de Montjuìc besproken. Hier tegenover staan als ontwerpen van Gaudi zoals het fantastische Parc Gùell.

De Cultuuravond West vindt plaats in het gebouw Werkplaats K op de Elbereveldstraat 105. Inloop is om 19.00 uur en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang is € 2,50, incl. koffie/thee. Wil je meer weten, schrijf dan een email naar cultuuravondwest@gmail.com of bel Kitty Crombach op 06 1550 1032.

Cultuuravond West is een samenwerking van VAZOM, WerkplaatsK  en het Bewonersplatform Kerkrade-West en wordt mogelijk gemaakt door een stimuleringsbijdrage van de Gemeente Kerkrade.

parc-guell-bank800x400
Een niveau terug
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west