2016
line
Home Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact
Index

Bewonersplatform bedankt vrijwilligers in Kerkrade-West met een bonus.

Op 28 oktober j.l. heeft het Bewonersplatform Kerkrade-West aan een aantal vrijwilligers uit Kerkrade-West de Bonus op Actie overhandigd .
Bewoners die initiatieven nemen om de leefbaarheid in hun buurt, hun straat of hun wooncomplex te verbeteren en in stand te houden worden genomineerd voor de Bonus op Actie.

Dit jaar werden 9 in Kerkrade-West actieve buurtbewoners beloond met de bonus, te weten de heer M. Prickarts en Mevrouw A. Hahnraths voor hun werkzaamheden bij SociŰteit Elbereveld Spekholzerheide gedurende 15 jaar.
De heer J. Breuer en Mevrouw L. Breuer voor hun werkzaamheden bij SociŰteit Elbereveld Spekholzerheide gedurende 15 jaar.
De heer P. Degens voor onderhoud van het kruisaltaar aan de Groene Kruisstraat gedurende 34 jaar.
Mevrouw K. Crombach voor haar werkzaamheden bij Zieken Apostolaat Kaalheide gedurende 30 jaar.
Mevrouw A. Honings en Mevrouw L. Cohnen voor hun werkzaamheden bij VVKW met name het organiseren van de Daame Zietsong gedurende 27 jaar.
En de heer H. Brouwer voor zijn werkzaamheden als jeugdco÷rdinator bij RKTSV Terwinselen gedurende 30 jaar.
In aanwezigheid van wijkwethouder Jo Bok en wijkmanager Hein Bracun werden op deze lustrumbijeenkomst lovende woorden uitgesproken voor hun belangeloze inzet, vaak al heel wat jaren achtereen. De waardering hiervoor werd tot uitdrukking gebracht met het overhandigen door wethouder Jo Bok van een oorkonde en een cadeaubon. 
Het Bewonersplatform hoopt, dat deze bedankdag ook anderen zal stimuleren om zich in te zetten voor hun buurt of straat.
Het Bewonersplatform wordt graag getipt over mensen die voldoen aan de voorwaarde: vrijwillige en belangeloze inzet voor de buurt en zijn bewoners op welk terrein dan ook bewonersplatform@kerkrade-west.nl
.
 

P1070229
P1070234
P1070257
P1070282
Naar pagina 1
P1070232
P1070238 P1070242
P1070251

Foto’s: Wim Robroek

[Platform] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west