2013
line
Home Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact
Index

Op 10 oktober 2013 werd in Zaal Fohler aan de Akerstraat te Spekholzerheide de Bonus-op-Actie 2013 uitgereikt aan de door het Bewonersplatform Kerkrade-West voorgedragen vrijwilligers, voor hun bijdrage aan diverse projecten in de wijk Kerkrade-West.

Dit jaar werd door het Bewonersplatform het thema parochie gekozen om daaruit actieve vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Als groep werd het comité, dat de sloop van de kerk Gracht begeleidde en zorgt voor onderhoud van het kerkhof Gracht beloond met de bonus. Het comité bestaat uit de heren Lurken, Hensgens, Hanssen en Robroek. 
Daarnaast kregen dhr. Janssen (parochie Heilust), dhr. Mohr (parochie Spekholzerheide), dhr. Rulandt, dhr. en mevr. Wouters, dhr. Sterk (parochie Kaalheide) en de dames Heynen, Scholtes, Senden en Vlieks (parochie Terwinselen) de Bonus voor hun vaak jarenlange inzet. 
Tijdens een feestelijke avond, die werd omlijst door accordeonist Martin Scheilen en medewerkers van Dialektverain d’r Wauwel, werden door de priesters van de respectievelijke parochies lovende woorden uitgesproken over de belangeloze inzet van hun€ť vrijwilligers. De waardering hiervoor werd tot uitdrukking gebracht met het overhandigen van een oorkonde en een geldbedrag door het Bewonersplatform.

P1060828
P1060827
P1060841 P1060863
Een niveau terug
[Platform] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west