Kledingbeurs
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Kledingbank Limburg

De Kledingbank is bestemd voor die mensen, die niet over voldoende financiŽle mogelijkheden beschikken om zelfstandig te voorzien in eigen kleding en schoeisel.

Mensen, die een officiŽle schriftelijke verwijzing gekregen hebben van een hulpverlener, kunnen een afspraak maken via het telefoonnummer 06 - 21 293 256 van het uitgiftecentrum van Kledingbank Limburg. Ze zullen dan worden uitgenodigd op het uitgiftecentrum waarbij ze op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en tegen inlevering van de verwijzing van de hulpverlener, kleding en schoeisel zullen krijgen volgens een vooraf vastgestelde procedure. De kleding en het schoeisel zijn gratis. Geleverd wordt uitsluitend vanuit de aanwezige voorraad.

De volgende verwijzingen worden door de Kledingbank geaccepteerd: Huisarts, Sociale Dienst, Maatschappelijk werk,  Vluchtelingenwerk, Senioren Platform, Gehandicapten Platform, Wijkzorg, Thuiszorg, Consultatiebureau, Schoolarts, Thuishulpcentrale en Kerkgenootschappen.

Alle andere verwijzingen zullen eerst worden voorgelegd aan het bestuur van de Kledingbank.
Heeft u een verwijzing nodig loop dan binnen bij het Sociaal Wijkpunt West.

Sinds 1 januari 2006 is Kledingbank Limburg bereikbaar voor u. Behoort u tot de doelgroep, wacht dan niet te lang met het aanvragen van een verwijzing bij uw hulpverlener. Is uw hulpverlener niet op de hoogte van de mogelijkheden, verwijs hem dan
naar de website www.kledingbank-limburg.nl

Heeft u goede gebruikte kleding zoals: goede gebruikte kleding, nieuw ondergoed, nieuwe lingerie, nieuwe kousen en sokken, goede kleding voor tieners, nachtkleding m/v, goede gebruikte schoenen, goede lakens en dekens, goede dekbedovertrekken, goede handdoeken, zeep, shampoo, tandpasta of persoonlijke verzorgingsprodukten over bel dan het inzamelpunt van de kledingbeurs.

Een niveau terug
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Wijk & Buurt] [Wijkvoorzieningen] [De buurten van West] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west