Helpnederlandvooruit
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Bewonersplatform ontvangt donatie van ING-Bank


Het Bewonersplatform Kerkrade-West en gemeente Kerkrade werken samen aan het bevorderen van bewonersdeelname bij vraagstukken over leefbaarheid en wijkontwikkeling..
In het kader van de armoedebestrijding willen we in de wijk enkele servicepunten inrichten waar inwoners toegang krijgen tot het internet, hulp en adviezen kunnen krijgen van medebewoners bij het invullen van voor hen vaak onbegrijpelijke formulieren, die steeds vaker alleen digitaal beschikbaar zijn. Als mogelijke servicepunten denken we aan de buurtkamers en aan geselecteerde winkels c.q. bedrijven.
Als bijdrage in de kosten ontving het Bewonersplatform Kerkrade-West op 10 maart j.l. een schenking van ING-Nederland uit het helpnederlandvooruit-fonds voor leefbaarheidsprojecten in de buurten een bedrag van 2000 euro. Een delegatie van het Bewonersplatform mocht de cheque in het ING-kantoor van rayon Heerlen in ontvangst nemen.

Alle stemmers bedankt!!
#helpnederlandvooruit

 

Foto ING
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Wijkoverleg] [Wijkindeling] [Wijkagenda] [Ook meedoen?] [Verleden en Toekomst] [Contact] [FinanciŽring] [Werkgroepen] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west