FinanciŽring
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

De Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West wordt geheel gerund door vrijwilligers, lees bewoners uit Kerkrade-West, met als doel activiteiten te organiseren en te begeleiden die de leefbaarheid in de wijk verbeteren en op te treden als klankbord en belangenbehartiger voor de bewoners uit de wijk.

Het Bewonersplatform wordt voor een deel gesubsidieerd door de Gemeente Kerkrade. Maar daarnaast ontvangt het Bewonersplatform donaties van bedrijven en diensten van partners uit Kerkrade e.o. -Onze Sponsoren-.

Steun het Bewonersplatform Kerkrade-West met uw donatie of bijdrage in de vorm van diensten en wordt sponsor zodat wij meer activiteiten kunnen organiseren voor onze bewoners, Jong en Oud.

Bedankt voor uw donatie en of bijdrage in welke vorm dan ook. Meer informatie over uw inbreng bij de ontwikkeling van de wijk, een berichtje naar ons secretariaat is voldoende.

Wilt u financieel bijdrage aan de ontwikkeling van de wijk en de daarmee samenhangende bewonersprojecten? Doneer dan uw bijdrage op bankrekeningnummer NL80 INGB 0009 2740 11 t.n.v. Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West onder vermelding van ‘donatie bewonersprojecten’. Alvast hartelijk dank!

Donatie ING-fonds HelpNederlandVooruit

 

Gemeente Kerkrade1 L_snd
ing bank
WerkplaatsK Kerkrade
Vrije Akademie Parkstad logo
politie2
Heemwonen
Kansfonds-groen-1600px
logo naaimachinetotaal kerkrade
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Wijkoverleg] [Wijkindeling] [Wijkagenda] [Ook meedoen?] [Verleden en Toekomst] [Contact] [FinanciŽring] [Werkgroepen] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west