FinanciŽring
line
Home Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact
Index

De Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West wordt geheel gerund door vrijwilligers, lees bewoners uit Kerkrade-West met als doel activiteiten te organiseren en te begeleiden die de leefbaarheid in de wijk verbeteren en op te treden als klankbord en belangenbehartiging voor de bewoners uit de wijk.

Het Bewonersplatform wordt voor een deel gesubsidieerd door de Gemeente Kerkrade. Maar daarnaast ontvangt het Bewonersplatform donaties van bedrijven en diensten van partners uit Kerkrade e.o. -Onze Sponsoren-.

Dus steun het Bewonersplatform Kerkrade-West met uw donatie of bijdrage in de vorm van diensten en wordt sponsor zodat wij meer activiteiten kunnen organiseren voor onze bewoners, Jong en Oud.

Allen bedankt voor uw subsidies en of donatie in welke vorm dan ook. Meer informatie over uw inbreng bij de ontwikkeling van de wijk, een berichtje naar ons secretariaat is voldoende.

Wilt u financieel bijdrage aan de ontwikkeling van de wijk en de daarmee samenhangende bewonersprojecten? Doneer dan uw bijdrage op bankrekeningnummer NL80 INGB 0009 2740 11 t.n.v. Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West onder vermelding van ‘donatie bewonersprojecten’. Alvast hartelijk dank!

 

Ook U als mogelijke sponsor van het Bewonersplatform Kerkrade-West kunt hier vermeld worden.

Gemeente Kerkrade1
L_snd
Vrije Akademie Parkstad logo
politie2
Heemwonen
[Platform] [Wie zijn wij] [Wijkoverleg] [Wijkindeling] [Wijkagenda] [Ook meedoen?] [Verleden en Toekomst] [Contact] [FinanciŽring] [Werkgroepen] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west