Buurtkamer Gracht
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Hoe werkt zo’n Buurtkamer?

De Buurtkamer is in ons geval een woonhuis met verschillende kamers die gebruikt kunnen worden voor allerlei activiteiten in de buurt Gracht. De activiteiten lopen uiteen van bijeenkomsten van Grachter verenigingen, handwerkclub, OuderensociŽteit, kerngroepen, kaartclub tot knutselmiddagen voor de kinderen. Ook zal er binnen de Buurtkamer ruimte zijn voor het lezen van de krant en het drinken van een kopje koffie.

Ondersteuning van diverse partners in de wijk

De Buurtkamer Gracht kan rekenen op ondersteuning van diverse organisaties die actief zijn in Kerkrade-West. Een werkgroep van het Bewonersplatform Kerkrade-West zal gaan helpen met organiseren, inrichten, financiŽn en opstarten van nieuwe buurtactiviteiten voor de buurt Gracht. Alle organisaties die zitting hebben in het Wijkplatform zullen ons waar nodig helpen de Buurtkamer tot een succes te maken.

Contactpersonen:

Bewonersplatform Kerkrade-West – bewonersplatform@kerkrade-west.nl
Tiny Robroek – Penningmeester – Telefoon 045-5464070
Kitty Crombach – Telefoon 0615501032
Wim Beulen – Birgitta-Gracht 6 – Telefoon 045-5421093
Mathieu Deckers – Alexander-Eik 10 – Telefoon 045-5418892

Actuele informatie

Informatie over de activiteiten in de Buurtkamer Gracht vind je op onze facebookpagina @buurtkamergracht. Volg ons en doe mee!

 

Opening Buurtkamer

Programma Buurtkamer

[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Wijk & Buurt] [Wijkvoorzieningen] [De buurten van West] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west