Budgetbeheer
line
Home
Index

Privacyverklaring Stichting Bewonersplatform Kerkrade-West

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact

Stichting Saldo in de Plus

Stichting RIMO, de Parkstadgemeenten, HeemWonen en de overige woningcorporaties binnen de Parkstadgemeenten, Stichting openhuis en de Meandergroep Zuid-Limburg hebben een stichting opgericht om mensen te helpen bij het beheer van hun inkomsten en uitgaven. In deze tijd van economische achteruitgang is het niet zo verwonderlijk als u problemen ondervindt met uw financiŽle huishouding.

Stichting Saldo in de Plus kan u helpen met uw budgetbeheer zodat u in ieder geval maandelijks weer uitkomt met uw inkomsten en vaste lasten. en als er sprake is van schuldeisers kan de stichting u helpen om betalingsregelingen te treffen.

Hoe gaat de stichting te werk?
Op basis van uw maandelijkse inkomsten- en uitgavenpatroon wordt een budgetplan opgesteld. Stichting Saldo in de Plus zorgt voor betaling van de maandelijkse lasten en keert aan u een bedrag uit waarvan u kunt leven. U blijft wel zelf verantwoordelijk voor uw financiŽn. De stichting zorgt er ook voor dat u alle toeslagen en uitkeringen ontvangt waarop u recht hebt. Bovendien probeert zij kwijtschelding van gemeentelijke heffingen te realiseren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over wat de stichting voor u kan betekenen? U kunt telefonisch of per e-mail contact met de stichting opnemen. De stichting is telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur bereikbaar. Vragen aan de balie van HeemWonen kan natuurlijk ook.

Telefoon (045) 850 69 69
E-mail: info@saldoindeplus.nl


Bron: HeemWonen

Een niveau terug
[Platform Kerkrade-West] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Wijk & Buurt] [Wijkvoorzieningen] [De buurten van West] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west