Cultuuravond West
line
Home Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Contact
Index

CULTUURAVOND WEST

Het nieuwe programma voor de Cultuuravond West is bekend. Van krimp tot kunst, van creatieve energie tot maatschappelijke betrokkenheid: er is weer een heel divers pakket samengesteld voor alle liefhebbers.
Op donderdag 21 september bent u welkom om te luisteren naar en te spreken met filosoof, kunstenaar en architect Hans Bergman, over de kansen die krimp kan opleveren in en voor Kerkrade. Zijn bijzondere visie op de rol van kunst en cultuur heeft in zijn vorige woonplaats (Eindhoven) geleid tot een ware revitalisatie van winkelstraten met veel leegstand.
Op donderdag 9 november komt veelzijdig schilder en ontwerper William Otermans vertellen hoe hij meer waarde haalt uit zijn kunst en wat schilderen precies betekent voor zijn leven - en zijn zeer creatieve loopbaan.
Op donderdag 11 januari komt grafisch ontwerper en schilder Hub Pasmans uit Egelze vertellen over zijn coaching van creatieve volwassenen, over de ruimte die hij zelf voelt in zijn schilderwerk en over hoe vormen hem inspireren als hij in opdracht werkt met materialen als porselein en glas.
De Cultuuravond West vindt plaats in het gebouw Werkplaats K op de Elbereveldstraat 105. Inloop is om 19.00 uur en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang is €2,50, incl koffie/thee. Wil je meer weten, schrijf dan een email naar cultuuravondwest@gmail.com of bel Wil Slangen op 0651 419 087.
 

Cultuuravond West is een samenwerking van VAZOM, WerkplaatsK  en het Bewonersplatform Kerkrade-West en wordt mogelijk gemaakt door een stimuleringsbijdrage van de Gemeente Kerkrade.

De data voor het 4e seizoen zijn:
21 september en 9 november 2017
en 11 januari, 1 maart, 19 april, 14 juni 2018.


.

P1050410
Een niveau terug
[Platform] [Wie zijn wij] [Werkgroepen] [Economie & Toerisme] [Communicatie] [Ouderenplatform] [Zorg & Samenleving] [Bewonersprojecten] [Wijk & Buurt] [Thuis in eigen wijk] [Service] [Index]

© bp-west